УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА ОТ ЖИВОТА ПРИ 11-14 ГОДИШНИТЕ - Kokotanekova, Yanka (E-Journal VFU, 2024)
Настоящето изследване е посветено на удовлетвореността от живота и нейното влияние върху психичното благополучие при 11 – 14 годишните ученици. Анализирани са връзките между останалите конструкти, подпомагащи удовлетвореността и нейната връзка с благополучието.