БЛАГОДАРНОСТ, НЕГОДУВАНИЕ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ ПРИ 11 – 14 ГОДИШНИТЕ УЧЕНИЦИ - Кокотанекова, Янка (E-Journal VFU, 2024)
Настоящето изследване е посветено на благодарността, негодуванието и признателността и тяхната връзка с психичното благополучие. Анализирани са връзките между трите компонента и отношението им с психичното благополучие.
Keywords: благодарност; негодувание; признателност; психично благополучие