ВРЪЗКАТА НА ПРОШКАТА С ПСИХИЧНОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ ПРИ 11 – 14 ГОДИШНИТЕ УЧЕНИЦИ - Кокотанекова, Янка (E-Journal VFU, 2024)
Настоящето изследване е посветено на прошката и нейната връзка с психичното благополучие при 11 – 14 годишните ученици. Анализирани са връзките между прошката и психичното благополучие, като се разглежда тяхното функциниране.
Keywords: прошка; непростителност; моралност; междуличностните отношения; психично благополучие