ДИГИТАЛНИ РЕШЕНИЯ НА НОВИ ПРОСТРАНСТВА ЗА КУЛТУРА В ТУРИЗМА НА ГРАД ВАРНА - Попова, Даниела (E-Journal VFU, 2024)
Дигитализацията представя нови начини за реагиране в съвременниясвят, в който зелените решения имат все по-важно значение. Дигиталният маркетингсъздава възможности да се обособи нов пространствен подход към културата и да сеобвърже с туризма на конкретна туристическа дестинация. Цел на доклада е да сепроучат инвестициите в културната инфраструктура на гр. Варна и да се адаптиратнови пространства за култура и туризъм като се използват инструментите надигиталния маркетинг.
Keywords: дигитализация; маркетинг; култура; туризъм