КООРДИНИРАНЕ И КОНТРОЛ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА РЕСУРСИТЕ ВЛЕЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ - Петкова, Ивелина (E-Journal VFU, 2024)
Лечебните заведения, предоставящи на населението здравни услуги презпоследните години са обект на широка обществена дискусия относно статута иефективността на използваните ресурси.Настоящата статия има за цел да открои характерни особености и спецификипри изграждането, координирането и контрола на използваните ресурси в лечебнитезаведения.
Keywords: ресурси; лечебни заведения; контрол