МЛАДОСТ, ТАЛАНТ И СТРАСТ КЪМ БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА МУЗИКА - Петрова-Киркова, Галя (E-Journal VFU, 2025)
Настоящият текст е оценка/анализ на художественотворческата, концертна и звукозаписна дейност на оркестър „Роял бенд“ с ръководител Стефан Йорданов, в частност представянето на творческия колектив във фестивал на сватбарската музика – Стамболово, 2024.
Keywords: акордеон; оркестър; песен; танц; концерт; музика; фолклор