СЪВРЕМЕННИ АСПЕКТИ НА МОТИВАЦИЯТА КАТО АКТИВЕН ПРОЦЕС - Петрова, Севдалина (E-Journal VFU, 2025)
Статията представя теоретичен преглед на движещата сила в изпълнението на задачи – мотивацията. Тя има определяща роля, както в поведението при индивидуалното израстване, така и в стремежа за постигане на високи резултати в работна среда.
Keywords: мотивация; поведение; потребности; цели