СОЦИАЛНО МРЕЖОВИ АНАЛИЗ И ОПТИМИЗАЦИЯ НА БИЗНЕС ПРОЦЕСИ - Иванова, Антонина (E-Journal VFU, 2024)
Целта на статията е да се на прави връзка между метода на социално-мрежови анализ и оптимизацията на бизнес процеси. Уточнен е понятийният апарат в областите на социално мрежови анализ и бизнес процеси. Описани са приложенията на социално мрежовия анализ в бизнеса. Проведено е социално мрежово проучване и са направени предложения за оптимизация на бизнес процеси