ДИГИТАЛНИ РЕШЕНИЯ НА НОВИ ПРОСТРАНСТВА ЗА КУЛТУРА В ТУРИЗМА НА ГРАД ВАРНА - Попова, Даниела (E-Journal VFU, 2024)
Дигитализацията представя нови начини за реагиране в съвременния свят, в който зелените решения имат все по-важно значение. Дигиталният маркетинг създава възможности да се обособи нов пространствен подход към културата и да се обвърже с туризма на конкретна туристическа дестинация. Цел на доклада е да се проучат инвестициите в културната инфраструктура на гр. Варна и да се адаптират нови пространства за култура и туризъм като се използват инструментите на дигиталния маркетинг.