ТРАВМАТА В РЕЛИГИОЗЕН КОНТЕКСТ - Савов, Илия (E-Journal VFU, 2025)
Настоящето изследване беше предизвикано от един фактор установен при дисертационния труд на Илия Савов, а именно: , Наличие на морална травма прикрита в негативната Аз-концепция, като чувство за вина, при клиенти с изразена морална концепция, резистиращи при терапия за депресия.” Този въпрос също беше определен в дисертацията, като необходим за изследване.