ОРГАНИЗАЦИОННАТА КУЛТУРА КАТО КЛЮЧОВ ФАКТОР ЗА РАЗВИТИЕ НА УМЕНИЯТА В НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ СЕКТОР - Бакърджиева, Красимира (E-Journal VFU, 2025)
Целта на настоящето изследване е да се анализират взаимовръзките между организационната култура и развитие на уменията в неправителствения сектор. Разгледани са ключовите компетентности като част от стратегията за развитие през целия живот. Представят се част от резултатите от проведеното емперично изследване на респонденти относно взаимовръзката между организационната култура и развитие на уменията в неправителствения сектор. Бaзира се на концепцията на установените квалификационни рамки и стратегии за развитие на организациите.