СУЗУКИ МЕТОДЪТ И КАК ЕЗИКЪТ ПРИСЪСТВА В НЕГО - Дечева, Калина (E-Journal VFU, 2024)
Без значение колко спорен или не е Сузуки методът, той има значителен брой последователи. Настоящият труд e опит Сузуки методът да бъде осветлен и интерпретиран от гледна точка на присъствие на езика в него, да се открият подобия при овладяването на нов език, както и да се анализира влиянието на обучението по музика върху процеса на усвояване на чуждия език.